Джерела електричної енергії на основі резонансних контурів - Шиндерук, С. О. (My University, 2020)
Монографія містить теоретичний аналіз фізичних процесів у запропонованих схемах практичної реалізації різних варіантів виконання джерел електричної енергії, дієвість яких заснована на використанні явища резонансу. Розглянуто задачу збудження гармонічних сигналів за допомогою резонансних контурів при збудженні періодичними послідовностями імпульсів напруги з урахуванням перехідних процесів з передбачуваної оцінкою ефективності цих схем, як генераторів гармонічних сигналів. Призначена для фахівців у галузі електромагнітних технологій.
Keywords: 621.318