Розроблення оптимізаційного модулю розв’язання трикритеріальної транспортної задачі для інформаційної системи управління транспортними перевезеннями - Рудь, Павло Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розроблено алгоритм розв’язання трикритеріальної транспортної задачі з використанням блокової нормалізації та методу згортки функціоналу на основі виділення домінуючого критерію. Розроблено оптимізаційний модуль MultiCriterion розв’язання трикритеріальної транспортної задачі, який дозволяє складати ефективні плани перевезень.
Keywords: АВТОМАТИЗОВАНА ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА; ТРАНСПОРТНА СИСТЕМА; ТРАНСПОРТНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ; ТРАНСПОРТНА ЗАДАЧА; БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНА ЗАДАЧА; БЛОКОВА НОРМАЛІЗАЦІЯ КРИТЕРІЇВ