Збільшення післяремонтного ресурсу деталей пар тертя - Даниленко, О. С.; Danylenko, O. S. (Харківський національний автомобільно-дорожній універститет, 2024)
Встановлено вплив епіламування поверхні деталей пар тертя на збільшення їх зносостівйкості при одночасному підвищенні циклічної довговівчності. Даний метод є перспективним для використання під час ремонту зношених деталей з метою підвищення їх експлуатаційного ресурсу.
Іncreasing the post-repair resource of parts friction steam
Keywords: ремонт; зношування; поверхня пар тертя; модифікування поверхні; епіламування; зносостійкість; циклічна довговічність; repair; wear; surface of friction pairs; surface modification; epilamation; wear resistance; cyclic durability.; 669.017:621.73