Застосування дрібнозернистого асфальтобетону підвищеної довговічності при виконанні робіт з капітального ремонту автомобільної дороги Т-1032 «Переяслав – /М-03/», км 0+000 – км 19+600 в Київській області - Вітвіцький, Ігор (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В дипломній роботі були розглянуті питання аналізу природно-кліматичних умов, досліджено фактичний стан ділянки автомобільної дороги, встановлено конструкцію дорожнього одягу та запропоновано її посилення, досліджено фізико-механічні властивості та колієстійкість асфальтобетонів та рекомендовано для шару покриття асфальтобетон стійкий до колієутворення, зроблено розрахунок об'ємів робіт, розроблено технологію виконання робіт з фрезерування існуючого покриття дорожнього одягу, влаштування шару основи з щебенево-піщаної суміші укріпленої цементом марки М20, вирівнювального шару з крупнозернистої щільної асфальтобетонної суміші типу А1 марки І та шару покриття з дрібнозернистої суміші типу А марки І армованого поліпропіленовими фіброволокнами
Keywords: дрібнозернистий асфальтобетон; щебенево-піщана суміш укріплена цементом; дорожній одяг; полімерні фіброволокна; колієстійкість