Топографо-геодезичні роботи при капітальному ремонті автомобільної дороги Суми-Полтава на ділянці км 16+312 в Сумській області - Дягіль, Кирило Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – транспортна розв’язка на км 16+312 автомобільної дороги Суми-Полтава. Мета роботи – виконати топографо-геодезичні роботи при капітальному ремонті автомобільної дороги Суми-Полтава на ділянці транспортної розв’язки на км 16+312. Метод дослідження – комплекс сучасних методів топографо-геодезичного знімання, методи математичної обробки результатів зйомки. В дипломній роботі бакалавра було розглянуто нормативно-правову базу інженерно-геодезичних вишукувань. Виконані топографо-геодезичні роботи та аналіз методів виконання геодезичних знімань місцевості, також був побудований топографічний план ділянки місцевості.
Keywords: інженерні вишукування; ділянка місцевості; топографо-геодезичне знімання; геодезичні прилади; масштаб знімання; топографічний план