Розробка програмного забезпечення для реєстрації експериментальних даних досліджень будівельних і дорожніх машин - Циганок, Олексій Петрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження – модель баштового крану. Мета роботи – розробка програмного забезпечення для реєстрації експериментальних даних досліджень БДМ. Метод дослідження – навантаження моделі баштового крану та заміри його стійкості розробленим програмним забезпеченням. Розроблено модель баштового крану. Розроблено обладнання для проведення експериментального дослідження. Розроблено програмне забезпечення для проведення експериментального дослідження. Виконане комп’ютерне моделювання стійкості баштового крану за допомогою Autodesk Inventor. Проведені експериментальні випробування стійкості крану.
Keywords: програмне забезпечення; реєстрація експериментальних даних досліджень; ARDUINO; модель баштового крану