Особливості викладання другої/третьої іноземної мови з опорою на англійську - Шамрай, О. В.; Скрипник, Н. С.; Shamrai, Olena; Skrypnyk, Nataliia (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Розглянуто основні особливості викладання другої/третьої іноземної мови (німецької та французької з опорою на англійську мову) студентам спеціальності «Прикладна лінгвістика». Наведено короткий перелік подібностей та відмінностей між англійською, німецькою та французькою мовами в контексті їх вивчення. Надано загальний огляд концепції багатомовної освіти та проаналізовано основні методи викладання третьої мови.
Peculiarities of teaching a second/third foreign language based on English
Keywords: друга/третя іноземна мова; англійська мова; французька мова; німецька мова; трилінгвізм; багатомовна освіта; second/third foreign language; English; French; German; trilingualism; multilingual education; 004.032.6: [371.315:811]; 10.30977/BUL.2219-5548.2024.105.0.120