Оцінка аварійності та розробка заходів з підвищення безпеки руху на ділянці автомобільної дороги Н-11 Дніпро – Миколаїв км 234+000 – км 241+000 - Мехдієв, Габіб (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті виконання дипломного проекту виконано: збір і аналіз інформації щодо характеристики ділянки дороги та району її розташування, аналіз методів оцінки безпеки руху, оцінку умов руху за коефіцієнтами аварійності, безпеки та швидкостями руху, проектування поздовжнього профілю земляного полотна, розробку заходів з організації дорожнього руху, проектування конструкції жорсткого дорожнього одягу, запроектовано подовження водопропускної труби.
Keywords: аварійність; автомобільна дорога; безпека руху; дорожній одяг; поздовжній профіль; план траси; критерій міцності