Інженерно-геодезичні вишукування території села Миролюбівка Лозівського району Харківської області - Співаков, Аркадій Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: аналіз нормативно-правового забезпечення проведення інженерно-геодезичних вишукувань відповідно до чинного законодавства України; узагальнення характеристики району дослідження – території села Миролюбівка Харківської області; вибір методу виконання топографічної зйомки та обґрунтування масштабу знімання; проведення польових геодезичних робіт з використанням сучасного геодезичного обладнання; камеральну обробку результатів вимірювань і побудову топографічного плану.
Keywords: вишукування; геодезична зйомка; тахеометр; система автоматизованого проектування; умовний знак; цифрова модель місцевості