Визначення кінематичних та геометричних параметрів багатоскребкових ланцюгових траншейних екскаваторів на основі напівблокованого критичноглибинного режиму різання ґрунтів - Кравець, С. В.; Форсюк, С. Л.; Kravets, S. V.; Forsyuk, S. L. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуто методику розрахунку деяких технологічних та геометричних параметрів ланцюгово-скребкового робочого органу траншейного екскаватора, що ґрунтується на критичноглибинному різанні ґрунтів.
Determination of kinematic and geometric parameters of multi-scraper chain trange excavators on the basis of the semi-blocked critical depth regime of soil cutting
Keywords: екскаватор; ланцюгово-скребковий робочий орган; критичноглибинне різання ґрунтів; різець; лінія різання; excavator; chain-scraper working body; critical deep cutting of soils; cutter; cutting line; 624.132.3; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.149