Фiльтр для очищення палива - Полянський, Олександр Сергiйович; Дубiнiн, Євген Олександрович; Задорожня, Вiкторiя Володимирiвна (My University, 2010)
Фільтр для очищення палива, що містить корпус, кришку із вхідним каналом, фільтруючий елемент і стягуючий стрижень, який відрізняється тим, що стрижень виконаний порожнім з циліндричними отворами вздовж й за колом.
Keywords: фiльтри, автомобільні; паливо