ПОКАЗНИК АКТИВНОСТІ РЕГУЛЯТОРНИХ СИСТЕМ ЯК ОЦІНКА ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ВОДІЯ - Жук, М. М.; Афонін, М. О.; Ковалишин, В. В.; Жук, Н. Н.; Афонин, М. А.; Zhuk, N.; Kovalyshyn, V.; Afonin, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Розглянуто складові показника активності регуляторних систем, який дає можливість охарактеризувати функціональний стан водія за різних умов.
ПОКАЗАТЕЛЬ АКТИВНОСТИ РЕГУЛЯТОРНЫХ СИСТЕМ КАК ОЦЕНКА ФУНКЦИОНАЛЬНОГО СОСТОЯНИЯ ВОДИТЕЛЯ
THE INDEX OF ACTIVITY OF REGULATORY SYSTEMS AS ASSESSMENT OF THE DRIVER’S FUNCTIONAL STATE
Keywords: функціональний стан водія; показник активності регуляторних систем; електрокардіограма; автомобільний симулятор; функциональное состояние водителя; показатель активности регуляторных систем; электрокардиограмма; автомобильный симулятор; driver’s functional state; the index of regulatory systems activity; electrocardiogram; car simulator; 656.13