Технологія та організація робіт з будівництва автомобільної дороги IV категорії довжиною 20 км в Львівській області. Частина 1. Будівництво земляного полотна - Терещенко, Владислав Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі проведена оцінка кліматичних умов району будівництва, визначенні параметри ґрунту, розроблені схеми раціонального переміщення земляних мас, визначення параметрів спеціалізованих потоків. Запропонована технологія та організація робіт з будівництва водопропускної труби, технологія та організація робіт з будівництва земляного полотна. Сформовані питання контролю якості будівництва водопропускної труби та земляного полотна.
Keywords: автомобільна дорога; технологія та організація робіт; будівництво; водопропускна труба; параметри ґрунту; земляне полотно; контроль якості