Підвищення ефективності автомобільних перевезень соняшникової олії у сполученні Україна – Німеччина через ПП «Ягодин» - Морозов, Олександр Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі на підставі визначеного критерію ефективності, побудовано математичну модель процесу автомобільних перевезень соняшникової олії у сполученні Україна – Німеччина, яка враховує використання технології тайм-слотінгу. Впровадження на практиці запропонованих у роботі рішень підвищить ефективність автомобільних перевезень соняшникової олії у сполученні Україна – Німеччина через пункт пропуску Ягодин з можливим отриманням річного технологічного ефекту, який буде складати від 12,0 до 16,0 годин на одну їздку (30,7 %). Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані транспортними організаціями, які займаються автомобільними перевезеннями вантажів у міжнародному сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: обсяг перевезення; ефективність; перевезення олії; тайм-слотування; час перевезення