МОДЕЛЮВАННЯ РУХУ АВТОМОБІЛЯ З УРАХУВАННЯМ ТЯГОВОЇ СИЛИ Й ПЕРЕРОЗПОДІЛУ МАСИ - Макаров, В. А.; Волохов, О. С.; Волохов, А. С.; Makarov, V.; Volokhov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Наведено модель, що дозволяє досліджувати курсову стійкість руху автомобіля з урахуванням поздовжньої тягової сили та перерозподілу навантаження на колесах.
МОДЕЛИРОВАНИЕ ДВИЖЕНИЯ АВТОМОБИЛЯ С УЧЁТОМ ТЯГОВОЙ СИЛЫ И ПЕРЕРАСПРЕДЕЛЕНИЯ МАССЫ
SIMULATION OF VEHICLE MOVEMENT WITH REGARD TO THE PULLING FORCE AND REDISTRIBUTION OF THE MASS
Keywords: модель; курсова стійкість руху; тягова сила; навантаження; курсовая устойчивость движения; тяговая сила; нагрузка; model; course stability movement; pulling power; load; 629.113