Розчин для розмiрного хiмiчного травлення мiдi та a-латуней на основi хлориду залiза (III) - Хоботова, Елiна Борисiвна; Ларiн, Василь Iванович; Єгорова, Лiлiя Михайлiвна; Даценко, Вiта Василiвна; Добрiян, Михайло Олександрович (My University, 2012)
Розчин для розмірного хімічного травлення міді та α-латуней на основі хлориду заліза(III), який містить хлорид заліза(ІІІ) та хлоридвмісну добавку, який відрізняється тим, що як хлоридвмісну добавку використовують хлорид амонію, при такій концентрації компонентів травильного розчину: хлорид заліза(ІІІ) 1,5 моль/л хлорид амонію 0,75-1,0 моль/л.
Keywords: екологiя