АНАЛІЗ ПРОЦЕСУ ІМПУЛЬСНОЇ ПОДАЧІ ЗУБА РОЗПУШУВАЧА В РЕЖИМІ ЗАГЛИБЛЕННЯ - Пелевін, Л. Є.; Мельниченко, Б. М.; Пелевин, Л. Е.; Pelevin, L.; Melnichenko, B. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Подано розробки конструкції навісок розпушувачів для динамічного руйнування ґрунту методом імпульсного відриву кусків ґрунту при заглибленні та виглибленні зуба розпушувача, що дає змогу зменшити навантаження на ланки навіски та енергоємність розробки ґрунту.
АНАЛИЗ ПРОЦЕССА ИМПУЛЬСНОЙ ПОДАЧИ ЗУБА РЫХЛИТЕЛЯ В РЕЖИМЕ ЗАГЛУБЛЕНИЯ
ANALYSIS OF THE IMPULSE FEEDING OF A RIPPER TOOTH IN THE PENETRATION MODE
Keywords: землерийна машина; розпушувальне обладнання; навіска робочого органа; імпульсна подача гідрорідини; режим заглиблення; зуб розпушувача; землеройная машина; рыхлительное оборудование; навеска рабочего органа; импульсная подача гидрожидкости; режим заглубления; зуб рыхлителя; digging machine; ripping equipment; the hinge of a working body; impulse feeding of hydraulic liquid; penetration mode; ripper tooth; 624.879