Дослідження електромобіля Hyundai Kona electric (Частина 3) Розробка лабораторної роботи «Налаштування роботи асистентів безпеки та допомоги водію в електромобілі Hyundai Kona electric» - Дорош, Олег Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи – дослідження еволюції розвитку електромобілів та розробка лабораторної роботи «Налаштування основних режимів роботи електромобіля Hyundai Kona electric». Об'єкт роботи – робота асистентів безпеки та допомоги водію в електромобілі Hyundai Kona electric». Предмет роботи – електромобіль Hyundai Kona electric. Проведено аналіз історії розвитку електротранспорту в Україні. Розроблено лабораторну роботу «Налаштування роботи асистентів безпеки та допомоги водію в електромобілі Hyundai Kona electric». Розроблено хід виконання лабораторної роботи та сформовано питання для самоконтролю. Результати роботи доцільно використовувати у навчальному процесі ЗВО за спеціальностями G3 Електрична інженерія та J8 Автомобільний транспорт.
Keywords: електромобілі; Hyundai Kona electric; асистенти безпеки автомобіля; мультимедійна система електромобіля; допоміжних систем електромобіля