РЕТРОСПЕКТИВА ОСНОВНИХ ЕТАПІВ РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ. ЧАСТИНА 2 - Гнатов, А. В.; Аргун, Щ. В.; Hnatov, A.; Arhun, Sch. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проведено аналіз електромобілебудування на останніх етапах його розвитку. Подано стислий опис кожного з них. Визначено основні тенденції розвитку електромобілів, як на цей час, так і на найближче майбутнє. Зазначено, що електромобілі здобули популярність у всьому світі, про що свідчить політика багатьох країн щодо заохочення громадян купувати їх.
РЕТРОСПЕКТИВА ОСНОВНЫХ ЭТАПОВ РАЗВИТИЯ ЭЛЕКТРОМОБИЛЕЙ. ЧАСТЬ 2
THE RETROSPECTIVE OF THE MAIN STAGES OF DEVELOPMENT OF ELECTRIC VEHICLES. PART 2
Keywords: електромобіль; акумуляторна батарея; електродвигун; енергоефективність; енергоощадні технології; электромобиль; аккумуляторная батарея; электродвигатель; энергоэффективность; энергосберегающие технологии; electric car; battery; electric motor; energy efficiency; energy-saving technologies; 629.341