Оцінка стану автомобільної дороги та проєктування робіт з організації руху на ділянці дороги Суми – Глухів ПК 0+00 – ПК 82+00 - Яремин, Дмитро Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі були проведені розрахунки та детальний аналіз умов руху по показникам швидкості руху окремих автомобілів та транспортного потоку, коефіцієнтам аварійності та безпеки. Виконано розрахунки та оцінку пропускної здатності ділянки дороги та рівнів зручності руху. Проведено аналіз умов руху на перехрестях в одному рівні та розроблені інженерні рішення з підвищення безпеки руху на них. Був розроблений проєкт організації руху на ділянці автомобільної дороги.
Keywords: автомобільна дорога; безпека руху; інтенсивність руху; пропускна здатність; перехрестя доріг; організація дорожнього руху