Модернізація колісного трактора встановленням навантажувального обладнання - Коваль, Костянтин Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Вантажно-розвантажувальні роботи є одним із найбільш важких та трудомістких виробничих процесів. Механізація вантажно-розвантажувальних робіт прискорює процес навантаження-розвантаження в десятки разів, скорочуючи тим самим час простою транспортних засобів, покращує умови праці та підвищує його продуктивність, знижує собівартість робіт, скорочує потребу у некваліфікованій робочій силі та сприяє зростанню культурно-технічного рівня робітників.
Keywords: навантажувач; модернізація; робоче обладнання