Аналіз річних обсягів перевезення пасажирів громадським транспортом у місті - Горбачов, Петро Федорович; Чижик, Віталій Михайлович; Horbachov, Peter; Chyzhyk, Vitalii (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Наведено методику аналізу значень річних обсягів перевезення пасажирів маршрутною мережею, з огляду на випадковий тип величини, яку необхідно знайти.
Estimation of annual volumes of public transportation in a city
Keywords: випадкова величина; маршрутна мережа; обсяг перевезення; середнє значення; громадський транспорт; обстеження пасажиропотоків; random variable; route network; transportation volume; average value; public transit; route survey; 656.072; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.101.1.162