Вдосконалення системи живлення насосів екскаваторів - Толошна, Поліна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломній роботі здійснено аналіз систем очистки робочої рідини гідроприводів екскаваторів. Дипломна робота містить обґрунтування актуальності впровадження нового обладнання штатної гідравлічної системи, існуючих фільтруючих агрегатів, що мають бути встановлені. Екскаватор оснащуються стандартним обладнанням і обладнанням, що спеціально розробляється в дипломній роботі. Розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, проведені техніко-економічні розрахунки.
Keywords: екскаватор; гідропривод; очистка робочої рідини; живлення насосу; подільник потоку