АНАЛІЗ МЕТОДІВ ПРОВЕДЕННЯ КАМЕРАЛЬНИХ ТА ПОЛЬОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ АУДИТУ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ - Абрамова, Л. С.; Наглюк, І. С.; Левченко, О. С.; Абрамова, Л. С.; Наглюк, И. С.; Левченко, Е. С.; Abramova, L.; Nahliuk, І.; Levchenko, О. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Наведено аналіз показників аварійності дорожнього руху, на підставі якого запро-поновано їх розподілення за призначенням для проведення аудиту безпеки дорожнього руху. Визначено особливості та сформульовано вимоги до методів, які можна застосовувати при оцінці рівня безпеки. Окреслено проблеми та наступні напрями дослідження.
АНАЛИЗ МЕТОДОВ ПРОВЕДЕНИЯ КАМЕРАЛЬНЫХ И ПОЛЕВЫХ ИССЛЕДОВАНИЙ АУДИТА БЕЗОПАСНОСТИ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ
ANALYSIS OF CAMERAL AND FIELD RESEARCH OF ROAD SAFETY AUDIT
Keywords: аудит безпеки дорожнього руху; камеральний та польовий аналіз; аварійність; аудит безопасности дорожного движения; камеральный и полевой анализ; аварийность; аудит безопасности дорожного движения; камеральный и полевой анализ; аварийность; audit of road safety; cameral and field analysis; accident rate; 656.13