МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ БЕЗПЕЧНОЇ ВІДСТАНІ ПОМІЖ ДВОМА ПОПУТНИМИ ТРАНСПОРТНИМИ ЗАСОБАМИ - Босенко, Є. І.; Босенко, Е. И.; Bosenko, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто методи визначення коефіцієнту зчеплення, визначення безпечної відстані для системи екстреного гальмування.
МЕТОДИКА ОПРЕДЕЛЕНИЯ БЕЗОПАСНОЙ ДИСТАНЦИИ МЕЖДУ ДВУМЯ ПОПУТНЫМИ ТРАНСПОРТНЫМИ СРЕДСТВАМИ
METHOD FOR DETERMINING THE SAFE DISTANCE BETWEEN TWO VEHICLES
Keywords: коефіцієнт зчеплення; момент на кермовому колесі; електронний модулятор; електронневмоклапан; безпечна відстань; коэффициент сцепления; коэффициент сцепления; момент на рулевом колесі; электронный модулятор; электронневмоклапан; безопасная дистанция; clutching coefficient; moment on the drive — wheel; electronic modulator; electro-pneumatic valve; 629.3.027