Обгрунтування доцільності розроблення он-лайн платформи для користувача зарядних станцій - Чорнобай, Е. І.; Шапошнікова, О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Інформаційні технології є важливою рушійною силою у розвитку електромобілів та інфраструктури. Онлайн платформа для власників електромобілів має стати дуже корисним інструментом, який поєднає сервісні та функціональні переваги існуючих розробок, а також запропонує додаткові функцій, які будуть відповідати сучасним потребам.
Keywords: електромобіль; зарядна стація; мережа заправних комп- лексів; онлайн платформа; 004.4