РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАБРУДНЕННЯ АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ АВТОМОБІЛЬНИМ ТРАНСПОРТОМ НА ВУЛИЦЯХ М. ХАРКОВА - Лежнева, О. І.; Лежнева, Е. И.; Lezhneva, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Представлено результати дослідження забруднення атмосферного повітря примагістральної території селітебної зони при функціонуванні автомобільного транспорту та надано архітектурно-планувальні заходи щодо покращення екологічних характеристик локальної ділянки м. Харкова.
РЕЗУЛЬТАТЫ ИССЛЕДОВАНИЯ ЗАГРЯЗНЕНИЯ АТМОСФЕРНОГО ВОЗДУХА АВТОМОБИЛЬНЫМ ТРАНСПОРТОМ НА УЛИЦАХ Г. ХАРЬКОВА
RESULTS OF RESEARCH OF AIR POLLUTION BY AUTOMOBILE TRANSPORT IN THE STREETS OF KHARKIV
Keywords: забруднення; шкідливі речовини; транспортні потоки; інтенсивність руху; швидкість руху; загрязнение; вредные вещества; транспортные потоки; интенсивность движения; скорость движения; pollution; hazardous substances; traffic flows; traffic capacity; speed; 504.064.2:656.13