Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни "Моделювання електромеханічних систем" на тему "Моделювання тягово-швидкісних характеристик автомобіля з гібридною силовою установкою" - Смирнов, О. П.; Борисенко, А. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни "Моделювання електромеханічних систем" присвячені темі "Моделювання тягово-швидкісних характеристик автомобіля з гібридною силовою установкою". У виданні надано детальні рекомендації щодо виконання курсової роботи, зокрема описано етапи моделювання, алгоритми розрахунків, методи аналізу та оптимізації тягово-швидкісних характеристик гібридного автомобіля. Методичні вказівки містять теоретичний матеріал, приклади розв'язання типових задач, рекомендації щодо використання програмного забезпечення для моделювання та аналізу результатів. Видання спрямоване на розвиток у студентів навичок практичного застосування теоретичних знань, формування компетенцій у сфері моделювання електромеханічних систем та підготовку до виконання науково-дослідних робіт.
Keywords: гібридний автомобіль; курсова робота; методичні вказівки