Моделювання основ інвестиційної стратегії підприємства - Білецький, Данило Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Теоретичною та методологічною основою роботи стала сукупність наукових праць у галузі економіки, конфліктології, що стосуються питань економічної ефективності виробництва, трансформаційних процесів, функціональних конфліктів, застосування стратегічних підходів у практичному менеджменті; законодавчі та нормативно-правові акти України; аналітичні розрахунки та результати власних досліджень автора. Для виконання поставлених у роботі завдань використано такі загальнонаукові методи: метод пізнання, теоретичного узагальнення й порівняння; метод системного аналізу; метод структурного моделювання; метод економіко-математичного моделювання. Наукове значення даної роботи полягає в тому, що в ній узагальнені та розвинені теоретичні засади та практичні аспекти щодо моделювання основ інвестиційної стратегії підприємства на прикладі ТОВ ТБ «СОЛЧЕН»
Keywords: зовнішнє середовище; внутрішнє середовище; маркетингова стратегія; оцінка ефективності; розвиток підприємства; конкурентоспроможність