Оптимізація логістичних процесів при перевезенні вантажів Товариства Червоного Хреста у м. Харків - Кощей, Максим Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні основи управління логістичними процесами перевезення вантажів. Представлено методику визначення раціональних параметрів логістичних процесів при перевезенні гуманітарних вантажів. Визначені значення параметрів складської та транспортної ланки процесу перевезень гуманітарних вантажів Товариством Червоного Хреста у місті Харків.
Keywords: витрати; вантаж; гуманітарний вантаж; доставка; логістичні процеси; маршрут; процес перевезення; раціональні параметри