Застосування армуючих геограток для підвищення колієстійкості асфальтобетонів під час виконання капітального ремонту на автомобільній дорозі Р-49 Васьковичи – Шепетівка на ділянці км 126+000 – км 146+000 - Порохня, Сергій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено, що серед усіх захисних шарів зносу для виконання поточного ремонту ефективно застосовувати литі емульсійно-мінеральні суміші по економічним, екологічним факторам і факторам безпеки руху та підвищити довговічність дорожніх покриттів в сучасних умовах, розроблено технології та організації виконання робіт з ремонту вибоїн, поточного та капітального ремонтів автомобільної дороги, також розглянуті питання контролю якості виконання робіт.
Keywords: колієстійкість асфальтобетонів; рухоме колісне навантаження; армуючі геогратки; асфальтобетонне покриття; поточний ремонт; капітальний ремонт