МЕТОДИКА ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ВІБРОПЛУГА З ГІДРАВЛІЧНИМИ ВІБРАТОРАМИ - Ловейкін, В. С.; Дяченко, Л. А.; Ловейкин, В. С.; Дяченко, Л. А.; Loveykin, V.; Dyachenko, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Наведено методику експериментальних досліджень параметрів віброплуга з гідравлічними вібраторами.
МЕТОДИКА ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО ИССЛЕДОВАНИЯ ПАРАМЕТРОВ ВИБРОПЛУГА С ГИДРАВЛИЧЕСКИМИ ВИБРАТОРАМИ
METHODS OF EXPERIMENTAL INVESTIGATION INTO PARAMETERS OF VI-BROPLOUGHS WITH HYDRAULIC VIBRATORS
Keywords: дослідження; віброплуг; вимушені коливання; тяговий опір; якість; исследование; виброплуг; вынужденные колебания; тяговое сопротивление; качество; research; vibroplough; forced vibrations; traction resistance; quality; 631.312.021