Технологія і організація робіт з реконструкції автомобільної дороги Суми – Юнаківка на ділянці км 236 + 700 – км 239 + 800 у Сумській області - Сізіков, Олександр Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі виконаний аналіз природно-кліматичних визначення обсягів та темпів виконання робіт; технологія будівництва водопропускної труби; технологія реконструкції земляного полотна; проектування конструкції дорожнього одягу; технологія і організація робіт з реконструкції дорожнього одягу; організація виконання дорожньо ‒ будівельних робіт; охорона праці та захисту довкілля; оцінка прийнятих у проекті інженерно-технічних рішень
Keywords: організація дорожнього руху; реконструкція дороги; дорожня служба; інтенсивність руху; дорожнє покриття; земляне полотно; асфальтобетон; водопропускна труба