Проект міської СТО для легкових автомобілів з розробкою ділянки обслуговування ходової частини. - Колодочка, Ярослав Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – ходова частина автомобілів Skoda Octavia. Мета проекту – проект зони діагностики ходової частини. Методи дослідження – у дипломному проекті розроблена станція технічного обслуговування з середньою кількістю заїздів на рік 1200 автомобілів і середнім пробігом 16000 км в рік. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховане число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Розроблені технологічні інструкції з діагностики ТО, зняття і установки, а також складання, розбирання і ремонту ходової частини легкових автомобілів Skoda Octavia. Проведено аналіз устаткування та обрано стенд для діагностики ходової частини. Розроблені заходи з охорони праці на проектованій ділянці.
Keywords: проект; діагностика; ходова частина; технічне обслуговування; СТО; стенд; підвіска; технологічні інструкції; обладнання; інструмент; охорона праці