Формування систем підтримки прийняття рішень з використанням когнітивних технологій у ланцюгах доставки контейнерів залізницями - Ломотько, Д. В.; Арсененко, Д. В.; Сморкісь, І. В.; Lomotko, D. V.; Arsenenko, D. V.; Smorkis, I. V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Запропоновано метод відбору нечіткої інформації при формуванні систем підтримки прийняття рішень у ланцюгах доставки контейнерних вантажів. Отримано оцінку раціональної кількості вагонів або автомобілів у ланцюзі. Наповнення бази даних інформацією пропонується здійснити за допомогою елементів когнітивних систем, RFID-міток, GPS-технологій.
Formation of support systems of decision making using cognitive technologies in the chains of containers delivery by railway
Keywords: транспортна логістика; ланцюг постачання; когнітивні логістичні технології; підтримка рішень; контейнерні перевезення; залізниця; транспортная логистика; цепь поставок; когнитивные логистические технологии; поддержка решений; контейнерные перевозки; железная дорога; transport logistics; supply chain; cognitive logistic technologies; decision support; container transportation; railway; 656.13:656.225