Управління логістичними процесами АТП - Сичова, Дарія Іванівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розглянуто застосування збалансованої системи показників для аналізу транспортно-логістичних процесів. Враховуючи різнобічність аспектів реалізації логістичної діяльності, запропоновано вдосконалення процесу взаємодії транспортних компаній у контексті стратегічної інтеграції: спільне використання ресурсів; використання спільних інформаційних систем; співпраця в рамках партнерських відносин або альянсів для координації своїх логістичних операцій. Для поліпшення транспортно-логістичних процесів здійснено реінжиніринг. Запроваджена система мотивації співробітників відділу, яка дозволить заохотити працівників підприємства до виконання розроблених регламентів, забезпечити якість виконання логістичних процесів та спрямувати працівників на досягнення цілей підприємства.
Keywords: логістика; транспортно-логістичні процеси; реінжиніринг логістичних процесів; управління