Створення ситуаційного плану ділянки Харківського заводу металевих сіток - Посохов, Анатолій Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: аналіз функціональних можливостей різних програмних продуктів призначених для обробки результатів геодезичних вимірювань і побудови цифрової моделі місцевості, імпорт результатів топографічного знімання ділянки місцевості Харківського заводу металевих сіток та побудови ситуаційного плану ділянки місцевості Харківського заводу металевих сіток у програмі Topocad.
Keywords: вишукування; геодезичне знімання; елементи місцевості; цифрова модель ситуації