ПРОЕКТУВАННЯ ЕЛЕМЕНТНОЇ БАЗИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ БДМ - Єфименко, О. В.; Плугіна, Т. В.; Ефименко, А. В.; Плугина, Т. В.; Yefimenko, A.; Plugina, T. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Наведено результати проектування елементів бази інтелектуальної системи керування БДМ. Цей метод моделювання дозволяє досліджувати складні системи та механізми в тих випадках, коли прямий фізичний експеримент є неможливим.
ПРОЕКТИРОВАНИЕ ЭЛЕМЕНТНОЙ БАЗЫ ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНОЙ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ СДМ
COMPUTER-AIDED DESIGN OF BASE ELEMENTS OF INTELLIGENT CONTROL SYSTEM FOR ROAD CONSTRUCTION MACHINES
Keywords: інтелектуальна система; керування БДМ; робочий процес; сенсори; интеллектуальная система; управление СДМ; сенсоры; intelligent system; control of RCM; working process; sensors; 681.3