Підвищення ефективності функціонування системи доставки вантажів за участю ТОВ "САНОІЛ" - Поліщук, Богдан Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розроблені альтернативні схеми доставки вантажів в міжнародному сполученні, які дозволяють підвищити надійність та ефективність перевезень на сучасному ринку транспортних послуг в країні за участю ТОВ "САНОІЛ".
Keywords: автомобільний транспорт; вантаж; міжнародне сполучення; ризик; транспортна послуга; якість