Аналіз-порівняння цифрових моделей рельєфу GRID та TIN з розробкою рекомендацій їх подальшого використання - Маслов, Данило Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломному проекті було розглянуто нормативно-правове забезпечення топографо-геодезичних робіт. Також проаналізовано створення цифрових моделей рельєфу, різноманіття сучасних програмних комплексів для побудови цифрової моделі рельєфу та їх види. Виконаний аналіз властивостей моделі TIN та GRID та визначено як же саме вони використовуються в геодезичній галузі. В результаті було надано рекомендації по використанню щодо кожної моделі окремо.
Keywords: цифрові моделі рельєфу; методи побудови; модель GRID; модель TIN