Переваги і недоліки використання бітумних емульсій при ремонті автомобільних доріг - Ширіна, Ірина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі виконано аналіз досвіду використання бітумних емульсій в різних технологіях. Наведено сфери застосування катіонних бітумних емульсій. Проаналізовано особливості аварійного ремонту дорожнього покриття способом просочування та струменево˗ін’єкційним способом, особливості влаштування поверхневої обробки, вимоги до емульсій при влаштуванні тонкошарових покриттів з литих емульсійно-мінеральних сумішей, та технологічні правила виконання робіт за методом холодного ресайклінгу, фрезерування та приготування СФОВ за методом холодного ресайклінгу.
Keywords: катіонна бітумна емульсія; струменево˗ін’єкційний спосіб; поверхнева обробка; литі емульсійно˗мінеральні суміші; суміш фрезерована оброблена; холодний ресайклінг