Визначення навантаженості механізму підйома стріли навантажувача. Частина 1 - Кітарій, Валерій Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розроблено новітню методику визначення висоти нерівностей опорної поверхні робочого майданчика, на котрому було проведено експериментальне дослідження навантаження малогабаритного фронтального навантажувача. Проаналізовано результати експериментального дослідження. Розроблена конструкція малогабаритного навантажувача вантажопідйомністю. Виконано розрахунок робочого обладнання та тяговий розрахунок навантажувача.
Keywords: навантажувач; опорна поверхня; методика експерименту; коливання; інформаційно-вимірювальна система