Дослідження попиту на перевезення вантажів у внутрішньому міжміському сполученні автомобільним транспортом - Мамлюк, Олександр Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розглянуті підходи до організації та методи моделювання міжміських автомобільних перевезень. Визначена методика моделювання попиту на міжміські перевезення вантажів на ринку разових замовлень. Встановлено основні джерела інформації потоку разових замовлень. На основі експериментальних досліджень здійснено аналіз ринку разових замовлень у міжміському сполученні, виявлено закономірності формування потоків таких замовлень та визначено оптимальні стратегії для перевізників у розрізі регіонів країни.
Keywords: вантаж; закономірність; логістичний сайт; міжміське сполучення; перевезення; попит; разові замовлення