Системний аналіз прямих іноземних інвестицій в економіку України - Мельник, Святослав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт роботи – додаток для аналізу іноземних інвестицій в економіку України. Предмет роботи – особливості розробки додатоку для аналізу іноземних інвестицій в економіку України. Мета роботи – закріплення практичних навичок у використанні методів системного аналізу для вивчення проблемних завдань, на прикладі теми дипломної роботи. Розробка додатку для аналізу іноземних інвестицій в економіку України. В роботі доводиться системність об’єкта дослідження, приводиться структурний, функціональний та класифікаційний опис. Визначаються основні вхідні та вихідні параметри. Представлений додаток, розроблений для аналізу інвестицій в економіку України.
Keywords: системний аналіз; додаток; алгоритм; економіка; інвестиції