АНАЛІЗ СУЧАСНИХ ПОКАЗНИКІВ ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНИХ ПРИГОД - Сараєв, О. В.; Сараев, А. В.; Sarayev, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Розглянуто офіційні дані, якими можна скористатися при аналізі причин дорожньо-транспортних пригод, а саме, це дані Всесвітньої організації охорони здоров’я, дані ДАІ, дані галузевих організацій і науково-дослідних інститутів. З’ясовано основні фактори, що вплива-ють на показники зростання кількості дорожньо-транспортних пригод в Україні.
АНАЛИЗ СОВРЕМЕННЫХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ ДОРОЖНО-ТРАНСПОРТНЫХ ПРОИСШЕСТВИЙ
ANALYSIS OF MODERN INDICATORS OF ROAD ACCIDENTS
Keywords: дорожньо-транспортна пригода; показники; загиблі; поранені; причини; класифікація; дорожно-транспортное происшествие; показатели; погибшие; раненые; причины; классификация; traffic accident; indicators; deaths; injuries; causes; classification; 656.08