Визначення раціонального місцерозташування складу-магазину автозапчастин ТОВ «INTER CARS UKRAINE» в місті Харкові - Карягіна, Юлія Романівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі розглядаються питання удосконалення роботи складської системи ТОВ «INTER CARS UKRAINE» в місті Харкові, за рахунок чого існує можливість покращити якість транспортного обслуговування клієнтів компанії. Для досягнення поставленої в дипломній роботі мети проаналізовано сучасні практики вибору місцерозташування складів, вибрано та обґрунтовано методику визначення раціонального місцерозташування складу-магазину автозапчастин ТОВ «INTER CARS UKRAINE» в місті Харкові, на основі методу центру тяжіння визначено можливі місця розташування складу-магазину автозапчастин для міста Харкова та виконано оцінку ефективності запропонованих в роботі рішень.
Keywords: автозапчастини; транспортне обслуговування