СУТНІСТЬ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ АВТОТРАНСПОРТНОЇ ПОСЛУГИ - Шинкаренко, В. Г.; Ананко, І. М; Шикаренко, В. Г.; Ананко, И. Н.; Shynkarenko, V.; Ananko, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Цінність у дослідженнях більшості вчених ототожнюється з певними характеристиками, якими має володіти пропонована послуга для задоволення вимог споживачів, що надає деяке однобічне тлумачення даного поняття з позицій виробників, не враховуючи при цьому змісту, який у нього вкладають споживачі. У статті під споживчою цінністю автотранспортної послуги запропоновано розуміти благо, що полягає у зміні місця розташування вантажу чи пасажира та вимірюється величиною витрат, понесених споживачем для її отримання та користування нею, а також тривалістю відчуття ним задоволеності.
СУТНІСТЬ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ АВТОТРАНСПОРТНОЇ ПОСЛУГИ
THE ESSENCE OF CUSTOMER VALUE OF MOTOR TRANSPORT SERVICES
Keywords: автотранспортна послуга; споживча цінність; благо; витрати споживачів; задоволеність; автотранспортная услуга; потребительская ценность; благо; затраты потребителей; удовлетворенность; motor transport service; customer value; benefit; consumer expenses; satisfaction; 658:656.13.033