Удосконалення системи регенерації робочих рідин БДМ - Мазулін, Владислав Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У дипломній роботі виконано аналіз структури парку машин, визначено об’єм і вартість робочих рідин (РР) для ї заправки гідросистем машин парку. Виконано лабораторні дослідження діелектричної проникності робочих рідин ВМГЗ і МГЕ-46В. Отримано розрахунок конструктивних елементів приладу контролю стану робочих рідин за діелектричною проникністю. Виконано техніко-економічну оцінку використання установки регенерації робочих рідин з пристроєм контролю їх протизносних властивостей. Розроблено заходи з охорони праці в надзвичайних ситуаціях.
Keywords: графік планово-попереджувальних робіт; регенерації робочих рідин; робоча рідина; діелектрична проникність; економічна ефективність