ЗАСТОСУВАННЯ АВТОМАТИЗОВАНИХ ЗАСОБІВ ДОСЛІДЖЕННЯ ОБСТАВИН ДТП - Данець, С. В.; Danets, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Розглянуто проблематику застосування автоматизованих систем при дослідженні обставин дорожньо-транспортної події. Проведено аналіз існуючих автоматизованих систем, які можна використовувати під час дослідження обставин.
ПРИМЕНЕНИЕ АВТОМАТИЗИРОВАННЫХ СРЕДСТВ ИССЛЕДОВАНИЯ ОБСТОЯТЕЛЬСТВ ДТП
APPLICATION OF AUTOMATED MEANS AT EXAMINATION OF ACCIDENT CIRCUMSTANCES
Keywords: транспортний засіб; дорожньо-транспортна подія; автоматизовані системи; лазерне сканування; реєстрація даних події; транспортное средство; дорожно-транспортное приключение; автоматизированные системы; лазерное сканирование; регистрация данных события; vehicle; accident; automated systems; laser scanning; event data recording; 656.08