Удосконалення системи доставки хлібобулочних виробів ТОВ "Криворіжхліб" у торгівельну мережу м. Кривий Ріг - Лакіна, Маргарита Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведено аналіз літератури та Інтернет-джерел, який виявив недоліки існуючої системи доставки вантажів до клієнтської мережі відділень ТОВ «Криворіжхліб» у м. Кривий Ріг. Розроблено маршрут доставки продукції до магазинів клієнтів м. Кривий Ріг за запропонованою методикою та визначено техніко-експлуатаційні показники транспортування на маршруті. Економічний ефект отримано. Раціоналізація маршрутів перевезення хлібобулочних виробів ТОВ «Криворіжхліб» дає можливість вдосконалити процес доставки вантажів, розвиток якого дозволить мінімізувати транспортні витрати та зменшити збільшення транспортних витрат та підвищити ефективність використання рухомого складу.
Keywords: економічні показники; маршрути доставки; розвезення; собівартість перевезень; техніко-експлуатаційні показники